ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στατικές φυλάξεις χώρων

Με την ανάθεση μιας φύλαξης χώρου θα πρέπει να γίνεται και η ανάλογη μελέτη από τους υπευθύνους της Αργώ security Services,σε συνεργασία με τον πελάτη ώστε να υπάρχει ειδικό σχέδιο ασφάλειας για τις καλύτερες ανάγκες του εκάστοτε χώρου. Ο κάθε φύλακας ασφάλειας που θα υπαρχει στο σημείο που θα εκτελεί υπηρεσία θα είναι ένστολος και με την ταυτότητα του σε σημείο που θα φαίνεται πάνω στη στολή του γιατί σε κάθε περίπτωση ο φύλακας σε κάθε χώρο φύλαξης αποτελεί και την πρώτη εικόνα της εταιρείας που φυλάει και περιφρουρεί. Η επιτυχημένη πορεία της Αργώ SECURITY Services οφείλεται στη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού της, σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας τεχνολογίας.

Περιπολίες εργοστασίων,σπιτιών αλλά και καταστημάτων

Η εταιρεία μας, παρέχει την υπηρεσία της περιπολίας με οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και της άμεσης επέμβασης σε εργοστάσια, καταστήματα, αποθηκευτικούς χώρους και οικίες,εφοδιασμένα με ασύρματο, σειρήνα,προβολείς μεγάλης ισχύος, κάμερα καταγραφής,κιβώτιο πρώτων βοηθειών, πυροσβεστήρες. Η περιπολία των χώρων γίνεται καθημερινά και όχι σε σταθερό δρομολόγιο αλλά σε άτακτες ώρες και σε περίπτωση σήματος συναγερμού από το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού, το εξοπλισμένο περιπολικό της εταιρίας πραγματοποιεί την άμεση επέμβαση στο χώρο σας και προβαίνει στις κατάλληλες ενέργειες ανά περίπτωση όπως:

  • Απόπειρα διαρρήξεως
  • Απόπειρα ληστείας – κλοπής
  • Δολιοφθοράς
  • Υλικών ζημιών

Σύνδεση προστατευόμενου χώρου με οπτικοακουστικά συστήματα ασφαλείας

Η Αργώ Security Services έχει την δυνατότητα να σας προμηθεύσει και να εγκαταστήσει αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας,σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα από ηλεκτρονικούς στο χώρο της ασφάλειας.

Σύνδεση προστατευόμενου χώρου με κέντρο λήψης σημάτων

Μετά από μελέτη του τεχνικού τμήματος της εταιρίας, έχουμε την δυνατότητα να προτείνουμε,να προμηθεύσουμε και να εγκαταστήσουμε,αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας,όπως κάμερες, ανιχνευτές κίνησης και συναγερμούς.

Προστασία εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων

Σχεδιασμός και λήψη μέτρων ασφαλείας για την πλήρη προστασία κοινού και αντικειμένων κατά την διάρκεια εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, διαγωνισμών, αθλητικών γεγονότων, συναυλιών, διεθνών συνεδρίων, θεατρικών παραστάσεων και άλλων γεγονότων. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε κατάλληλα εκπαιδευμένο Προσωπικό Ασφαλείας, με πολυετή εμπειρία και μακροχρόνια ενασχόληση στο σχεδιασμό αντιμετώπισης παρόμοιων καταστάσεων.